Blijven zoeken naar de weg vooruit. “Is de weg vrij, ga dan naar voren”, is één van de belangrijkste stelregels van Wing Tjun Kung Fu. Bij Kung Fu Haarlem-Amsterdam is het volledige programma-aanbod (verdedigings-technieken, ademhalingstechnieken, meditatielessen, voedingsadviezen etc.) erop gericht om continu en in alles de weg vooruit te blijven zoeken. Welk doel u uzelf ook stelt, het komt met Wing Tjun Kung Fu binnen handbereik.


Kiest u voor de weg vooruit? Kung Fu Haarlem-Amsterdam helpt u om:

Gewicht te verliezen

Uw gezondheid te verbeteren

Positief in het leven te staan

Zelfvertrouwen te krijgen én behouden

Uzelf effectief en instinctief te verdedigen

Afvallen

Net als in een sportschool kunt u grote verandering verwachten in uw lichaam door onze lessen. U verbrandt veel calorieën, versterkt uw spieren en uw stofwisseling
verbetert. Vooral onze Fighters Fit lessen leggen de nadruk op een intense conditie- en krachttraining en calorieën verbranding. Naast een goede ‘workout’ krijgt u van ons voedingstips en een voedingsschema.

Gezondheid

U zult merken dat uw algemene gezondheid ook sterk zal verbeteren. Door het lichaam meer te voorzien van energie zult u beter ademen en ook beter slapen. Balans in rust en energie voorkomt dat u vaak ziek zult zijn. En wordt u toch ziek, zal u aanzienlijk sneller herstellen.

Mindset

In onze school en tijdens onze lessen hechten wij veel waarde aan een vriendelijke sfeer en een positieve instelling. Wij moedigen onze leerlingen aan om altijd in het moment te leven en de fysieke Kung Fu in het dagelijkse leven te
gebruiken. Dit houdt in dat leerlingen leren om nieuwe doelen te stellen, een probleem te zien als een uitdaging en zelfs angst en stress te overwinnen door meer innerlijke rust en betere balans in hun leven.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen gaat door alles. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een vechtkunst beoefenen meer zelf- vertrouwen hebben dan de gemiddelde mens. Bij een opleiding in zelfverdediging ontwikkelt u zelfkennis en maakt u deuren open waarvan u niet wist dat u die had. U staat letterlijk steviger in uw schoenen en uw gedrag wordt assertiever. Dit uit zich o.a. in betere communicatie, meer ondernemen en durven en succesvoller in uw dagelijkse leven of in uw carrière.

Zelfverdediging

Kung Fu Haarlem-Amsterdam is meer dan een cursus zelfverdediging of een sportschool waar gewerkt wordt aan kracht en conditie. Bij Kungfu Haarlem-Amsterdam onderwijzen wij een eeuwenoude Chinese vechtkunst die vroeger werd beoefend door lijfwachten van keizers en door meesters in Shaolin Tempels. Met deze realistische vechtkunst leert u zich optimaal te verdedigen in in de praktijk voorkomende situaties. Daarbij richt de zelf-verdediging zich ook op het overwinnen van angst, een juiste ademhaling, stress regulatie en een krachtige lichaamstaal.

Gratis proefles?

U bent van harte welkom om twee gratis proeflessen te komen volgen. Tijdens de eerste proefles wordt u geïntroduceerd aan de instructeur en aan Kung Fu. Tijdens de tweede proefles volgt u een normale training. Aansluitend op de tweede proefles volgt een reflectiegesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden en kijken we wanneer uw training kan beginnen. Benieuwd op welke dagen wij trainen? Klik dan hier voor de lesroosters van Amsterdam en Haarlem.

Locaties

Family Martial Arts
Nieuwpoortstraat 80
1055 RZ, Amsterdam

Kung Fu Haarlem
Houtmarkt 21
2011 AL, Haarlem

© 2023 • Family Martial Arts